Gratis studieboeken? Het kan.

Studeren kost veel geld, verder studeren kost nog meer.  Dus alle kleine beetjes om meer over te houden zodat je ook al eens een pizza kan gaan eten in plaats van alle dagen boterhammen met confituur helpen, en daar wil ik graag toe bijdragen.  Enfin, niet ik persoonlijk maar Bookboon.

Bookboon.com begon jaren geleden met een aantal studieboeken gratis beschikbaar te maken, de reclame om de paar pagina’s moest je er maar bijnemen.  Want die reclame zorgde ervoor dat de boeken gratis ter beschikking gesteld konden worden in de vorm van een ebook.

Sinds dat bescheiden begin is er veel veranderd.  Daar waar het in het begin om een paar business boeken ging, heb je nu een ruime keuze uit studieboeken uit de meest voorkomende categorieën zoals boekhouden, IT, wetenschappen, wiskunde en statistiek, talen en zo meer.  Naast de normale studieboeken vindt je ook een heel assortiment werken die met het zakelijke aspect te maken hebben.  Marketing, strategie en management, sales, ondernemen, persoonlijke ontwikkeling, solliciteren en ook een hele goeie reeks over het werken met office programma’s.

Al deze boeken zijn gratis, maar sinds vorig jaar is er ook een aanbod dat meer toegespitst is op interne educatie, namelijk de Corporate Library.

Niet alle boeken zijn in het Nederlands maar een groot deel wel.  Voor sommige vakken heb je alleen tekstboeken, voor anderen zijn er ook oefenboeken bij.

Neem zelf eens een kijkje bij bookboon.com en kijk of er iets van jou gading bij is.  Want gratis ebooks zijn altijd een meevaller 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s